Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd, met een speciale lijm. 

Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van echt te onderscheiden is. 

De hiervoor gebruiktelijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op natuurlijke wimpers, deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers. 

Wimperextensions worden meer en meer populair, als u het nog niet kent, komt dat waarschijnlijk omdat de dames die het dragen hun BeautySecrets niet zomaar prijsgeven. 

Wimper Extensions

Wimperextensions
Mooie verleidelijke blik met wimperextensions, het geheim van vele sterren. Haartje voor haartje verlenging van je wimpers voor een mooie volle blik. Om het effect te behouden adviseren we om na 2,3 of 4 weken bij te laten vullen.
85,-
Bijvullen na 2 weken 35,-
Bijvullen na 3 weken 45,-
Bijvullen na 4 weken 55,-
Verwijderen van wimperextensions
Plus verzorgende oliƫn voor je eigen wimpers
15,-
Verwijderen van wimperextensions (andere salon)
Wimperextensions verwijderen die je hebt laten zetten bij een andere salon? Dat kan, maar ik kan niet garanderen dat ik het kan verwijderen i.v.m. gebruik van andere producten.
20,-

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wimperextensions zijn sinds enkele jaren erg populair. Deze vrij nieuwe methode van verlengen maakt dat de natuurlijke wimpers langer en dikker worden. Wimperextensions zijn enkelvoudige synthetische haartjes die gekruld zijn als natuurlijke wimperhaartjes. Ze worden één voor één aangebracht op de eigen wimpers voor een natuurlijke, mooie en volle look! Wimperextensions zijn perfect voor speciale gelegenheden en dagelijks gebruik.

Met de juiste manier van aanbrengen, dus een synthetische haar op een natuurlijke haar, ziet het er natuurlijk en echt uit. Niemand ziet dat de wimpers verlengd zijn, iedereen zal denken dat u geboren bent met mooie lange wimpers.

Met de juiste manier van aanbrengen blijven de wimperextensions de hele natuurlijke groeicyclus van de eigen wimpers zitten. Dit is voor iedereen anders en hangt ook af van de dagelijkse activiteiten. Over het algemeen moet men om de ongeveer 3 weken terug komen om de wimpers bij te laten werken. Er wordt een speciale waterproof wimperlijm gebruikt. De meeste klanten hebben geen last van deze lijm, maar iedereen heeft een ander niveau van de gevoeligheid.

We raden aan iedere 3 weken terug te komen. Als u te lang wacht vallen de extensions uit en moet u een hele nieuwe set aan laten brengen. De natuurlijke wimperharen vallen dagelijks uit als onderdeel van de natuurlijke haargroeicyclus en worden op natuurlijke wijze vervangen door een nieuwe haar. Andere factoren zoals blootstelling aan stoom of het vaak aanraken van de ogen kunnen er voor zorgen dat de extensions eerder uitvallen. Het bijwerken van uw wimpers is nodig om uitgevallen extensions te vervangen. Het bijwerken duurt ongeveer half uur tot 45 minuten.

Nee, ik raad aan om geen mascara te gebruiken, dit zorgt er voor dat de wimperextensions minder lang zullen blijven zitten. Als je toch wel graag mascara wil gebruiken, gebruik dan op eigen risico alleen mascare op waterbasis, GEBRUIK GEEN OP OLIE GEBASEERDE MASCARA OF WATERPROOF MASCARA. Dit kan de wimperlijm oplossen en de levensduur van de extensions verkorten, waardoor ze snel zullen uitvallen.

Ja dat kan, de wimperlijn die wordt gebruikt is waterproof, dus u kunt douchen, zwemmen, sporten etc. U moet wel goed voor de wimperextensions zorgen, de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden, ook niet om te wassen.

Ik raad het niet aan om mechanische wimperkrullers te gebruiken, omdat ze de extensions kunnen beschadigen en ook mogelijk ook de natuurlijke wimpers. De extensions hebben een natuurlijke krul.

Nee, in het geheel niet!
De toegepaste lijm voor het aanbrengen van de wimpers is speciaal samengesteld op basis van polypeptides (ketens van aminozuren). De lijm droogt snel op de wimpers, waarna de wimper extensions flexibel verbonden zijn en veerkrachtig zijn zoals de eigen wimpers. De wimpers zullen zich zacht en comfortabel hechten zonder de eigen wimpers te beschadigen of zelfs te laten uitvallen. Zowel het aanbrengproces als het materiaal zelf raken uw ooglid of de basis van de eigen wimpers niet. Omdat de basis onaangetast blijft, zal de eigen wimper op natuurlijke wijze doorgroeien. De eigen wimpers zullen dus onbeschadigd blijven met uitzondering van het geval dat deze met de eraan bevestigde wimperextensions moedwillig worden uitgetrokken. Ter vergelijking, haar extensions, die door onervaren mensen worden aangebracht kunnen uitdunning van het natuurlijk haar veroorzaken. Onjuiste behandeling door niet gekwalificeerde mensen kan schade veroorzaken.

– Zorg dat de wimpers de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling niet nat worden.
– Vermijd het stoom en sauna’s.
– Vermijd stromend water direct op uw wimpers.
– Wrijf niet in uw ogen.
– Gebruik geen mascara.
– Gebruik op water gebaseerde make-up remover.
– Laat de extensions niet permanenten.
– Gebruik geen mechanische wimperkruller/tang.
– Trek niet aan de wimpers (de natuurlijke wimpers kunnen voortijdig uitvallen, je kunt de haarschachten beschadigen, dat kan blijvende schade veroorzaken).
– Slaap niet op uw ogen, de extensions kunnen dan door elkaar gaan staan en zelfs uitvallen incl. uw eigen haartjes.

De behandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur voor een nieuwe set wimpers. Het bijwerken duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. U ligt comfortabel op de behandelstoel met uw ogen gesloten.

Ja die zijn er zeker, daarom wil ik je graag vragen om mij eerst te laten weten of je onderstaande dingen hebt of gebruikt:

-stress, stress is nooit goed voor je lichaam!
-antibiotica, ben je hiermee pas geleden gestopt zorg er dan voor dat je nog een tijdje wacht voordat je wimperextensions gaat zetten!
-hormonaal
-mascara
-olie

Of wil je nog iets weten neem dan contact met mij op. Dit kan via Whatsapp, Facebook en ook via e-mail.

Whatsapp

Instagram

Contact

Behandelingen alleen op afspraak.

Cynthia's Beauty

Schoonheidssalon
Wimperextensions
Permanente Make-up
Nagelstudio
Visagie

Kruisstraat 1
Meppel, 7941AM
KvK 66389747
0613276877
Info@CynthiasBeauty.nl


Whatsapp