Cadeaubon voorwaarden

De voorwaarden van een door Cynthia's Beauty uitgegeven cadeaubon zijn als volgt.

1. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

2. U kunt per behandeling of afspraak 1 cadeaubon inleveren.

3. Indien het totaalbedrag van de gekozen behandeling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden: Contant, Pinnen, Apple Pay, Android Pay, Ideal (internetbankieren), creditcard of een overboeking.

4. Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten. Dit maakt de cadeaubon per direct ongeldig en kan dan niet meer worden gebruikt.

5. Tegoed op de cadeaukaart dient in één keer te worden besteed.

6. Cadeaubonnen zijn 3 jaar geldig na de uitgifte datum die op de cadeaubon vemeld staat.

7. Cynthia’s Beauty geeft de mogelijkheid om cadeaubonnen voor arrangementen cadeau te geven. Aangezien onze cadeaubonnen 3 jaar geldig zijn kan het zijn dat Cynthia’s Beauty in de loop van het jaar de inhoud en/of de prijs van een arrangement wijzigt. Indien het arrangement duurder is geworden, dan dient de meerprijs te worden bijbetaald op de dag van het bezoek. Echter kan er altijd voor worden gekozen om de waarde van de cadeaubon te besteden aan een ander arrangement, zodat er niet hoeft worden bijbetaald.

8. Deze cadeaubon voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de cadeaubon voorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaubon te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen de cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeaubon voorwaarden.

Online afspraak maken

Als je een afspraak inplant plannen we 10 min in om de cadeaubon op te halen en af te rekenen

Hieronder kun je online een afspraak maken.
Pinnen in de salon is mogelijk.
Kies voor later betalen om te betalen tijdens je afspraak.

Door een afspraak te maken ga je akkoord met de voorwaarden.

48 uur voor de afspraak krijg je een herinnering via de e-mail.
2 uur van te voren krijg je een sms op je telefoon.