Visagie

Dag Make-Up €22,50

Avond Make-Up €30,-

De show stelen tijdens een avondje uit, het kan met een avond make-up. Een avond make-up wordt over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. Ook nemen we graag de tijd om de make-up met het totaal plaatje van je kleding en accessoires kloppend te maken. Het aanbrengen van de avond make-up neemt 45 minuten in beslag.

Bruids Make-up vanaf €100,-

Je bruidsmake-up moet niet alleen bij de trouwjurk passen, maar vooral ook bij je persoonlijkheid. Draag je normaal weinig make-up kies dan op je trouwdag voor een naturel look (vergeet ook niet dat – veel – mannen niet van zware make-up houden). Of ga je “all-the-way” met smokey eyes met wimperextensions en rode lipstick?

Ga je trouwen in Meppel of daarbuiten? Dan ben ik je graag van dienst met het verzorgen van je Bruidsmake-up. Zowel binnen Meppel, maar ook buiten Meppel ben ik je uiteraard graag van dienst!

Als ik op je trouwdatum op het gewenste tijdstip nog beschikbaar ben dan zetten we dit direct vast. Samen gaan we dan kijken wanneer je de proefsessie wilt inplannen. De proefsessie plannen we zo’n 2 tot 6 weken voor je bruiloft afhankelijk van beide agenda’s en wensen. 

Op de proefsessie gaan we je wensen bespreken, zal ik advies geven en gaan we kijken wat het mooist bij je past en waar je je prettig bij voelt. De proefsessie duurt gemiddeld tussen de 2-4 uur. Ook bespreken we dan de wensen voor je bruiloft. We zijn pas klaar met de proefsessie als jij tevreden bent!

Bruids Make-up op locatie vanaf €120,-

Ga je trouwen in Meppel of daarbuiten? Dan ben ik je graag van dienst met het verzorgen van je Bruidsmake-up. Zowel binnen Meppel, maar ook buiten Meppel ben ik je uiteraard graag van dienst.

Op de proefsessie gaan we je wensen bespreken, zal ik advies geven en gaan we kijken wat het mooist bij je past en waar je je prettig bij voelt. De proefsessie duurt gemiddeld tussen de 2-4 uur. Ook bespreken we dan de wensen voor je bruiloft qua tijdstip, locatie etc. We zijn pas klaar met de proefsessie als jij tevreden bent!

Op de bruiloft zelf ben ik er op de gewenste locatie en tijdstip en ga ik je Bruidsmake-up verzorgen zoals besproken tijdens de proefsessie zodat jij helemaal klaar bent voor de mooiste dag van je leven!

Je kunt er voor kiezen om de hele dag je persoonlijke visagiste “om je heen” te hebben. Dit is vooral aan te raden als je tijdens de dag regelmatig een touch-up wilt, voor de fotoreportage, na een grootschalige receptie (kuskus…) of voor een feestavond programma met misschien wel een andere trouwjurk. Voordeel van je “make-up artist at hand” is dat ze dan ook je moeder(s), vriendinnen of familieleden kan helpen. O ja, of de bruidegom natuurlijk – een beetje poeder doet zelfs jouw aanstaande prins wonderen.

Afspraak maken voor Visagie

Bruids Make-up is niet online in te plannen

Om een afspraak te maken voor bruids make-up neem dan contact op met mij.
Dit kan via Whatsapp, Facebook maar ook via e-mail

Whatsapp

Visagie

Dag Make-Up
Een prachtige naturel make-up voor overdag
€22,50
Avond Make-Up
Een prachtige make-up, wat past voor bij de outfit.
€30,-
Bruids Make-up
Met een proef make up ongeveer 4 tot 8 weken van tevoren
Bruidsmake up op de dag zelf
Eventueel daggasten is €25,- per persoon
€100,-
Bruids Make-up op locatie
Incusief proefsessie
Voor locatie buiten Meppel €0,20 per kilometer
Eventueel daggasten is €25,- per persoon
€120,-

Contact

Behandelingen alleen op afspraak.

Cynthia's Beauty

Schoonheidssalon
Wimperextensions
Permanente Make-up
Nagelstudio
Visagie

Kruisstraat 1
Meppel, 7941AM
KvK 66389747
0613276877
Info@CynthiasBeauty.nl


Whatsapp