Microblading
Semi Permanente Make-up

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de Microblading techniek.
Bij Microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd.

De haartjes worden door mij aangebracht met behulp van een manuele pen. Ik maak gebruik van wegwerppennen en dat betekend dat ik 100% hygienisch te werk gaan.

In de manuele pen zijn ultrafijne steriele naalden op een rij geplaatst die de haartjes gemakkelijk kunnen aanbrengen. De wenkbrauw tattoo lijkt hierdoor als het ware 3D wat voor een natuurlijk effect zorgt. 

Het pigment wordt onder de huid aangebracht in een vegende en vloeiende beweging. Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker. De haartjes zijn dunner dan 1 mm, en alle haartjes worden in de haargroeirichting aangebracht.

Deze techniek van wenkbrauw tattoo is geschikt voor elk huidtype, etnische achtergrond en leeftijd.

Het is ook belangrijk dat ik samen met jou eerst kijkt naar de juiste vorm wenkbrauwen voor uw gezicht. Wenkbrauwen kunnen u zelfs een natuurlijke facelift geven als ze de juiste vorm en dikte hebben.

Microblading is geschikt voor iedereen die graag op wil staan met mooie en vooral natuurlijke wenkbrauwen. Helaas zijn er een aantal situaties, waaronder ik je niet kan behandelen:
  • Zwangerschap
  • Chemotherapie (kan na 3 maanden chemovrij)
  • Wanneer je alcohol of drugs hebt gebruikt binnen 48 uur voor de behandeling
  • Als je jonger bent dan 18 jaar
  • Diabetes patiënten
  • Wanneer je koorts hebt op de dag van de afspraak
Voor de behandeling vullen we samen een intake formulier in. Zodat we zeker weten dat je aan alle voorwaarden voldoet en ik veilig te werk kan gaan.

Daarna nemen we samen je wensen door. ik ga kijken naar je gelaatskleur, haarkleur, oogkleur en kiezen dan samen de perfecte pigmentkleur.

Vervolgens ga ik de vorm van je wenkbrauw voor je uittekenen en als je dan 100% tevreden bent, gaan ik aan de slag met het aanbrengen van de semi-permanente make-up. Ik meet de perfecte vorm helemaal voor je uit met behulp van een caliper golden snede.

De huid wordt gereinigd en dan breng ik met ultra dunne naaldjes grasjes aan in de huid. Deze lijnen vul ik met de pigmentkleur, in de vorm van de ideale wenkbrauw. Als ik klaar ben met het aanbrengen van de lijnen laten we het pigment nog ongeveer 6 minuten inwerken en wordt de huid gereinigd met gedestileerd water. Vervolgens gaat er een speciale creme over de wenkbrauw heen.

De behandeling is nu ten einde gekomen en dan neem ik de nazorg met je door. 

Binnen 4-6 weken kan je gratis terugkomen voor een touch up behandeling, mocht dit nodig zijn.

Vragen ?

Neem dan contact op via Whatsapp, Facebook of een e-mail.

Whatsapp

Microblading

BINNENKORT
Microblading Permanente Make-up
Inclusief 1 nabehandeling
Microblading nabehandeling

Contact

Behandelingen alleen op afspraak.

Cynthia's Beauty

Schoonheidssalon
Wimperextensions
Permanente Make-up
Nagelstudio
Visagie

Kruisstraat 1
Meppel, 7941AM
KvK 66389747
0613276877
Info@CynthiasBeauty.nl


Whatsapp